Más deportes

Ja ha començat al Trail Menorca Camí de Cavalls

Els corredors de la distància de 185 kilòmetres ja estan competint

Les autoritats i els organitzadors de la prova han donat el tret d'inici a la cursa de 185 kilòmetres. / Facebook Miquel Àngel Maria

Maó

La Trail Menorca Camí de Cavalls ja ha començat. A les 8,25 d’aquest matí s’ha donat la sortida a la prova de 185 kilòmetres per a aficionats. En aquests moments A les 14.25 tindrà lloc al sortida dels qui també faran la mateixa distància però que son atletes professionals o que competeixen per equips.

Entre els esportistes més destacats d’aquesta edició figuren noms com els de Juan María Jiménez, Antoine Guillon (sis vegades guanyador i vigent campió de la prova de 185KM), Claire Banwarth (guanyadora de les dues darreres edicions dels 185KM), Tòfol Castanyer (vencedor dels 100KM l'any passat) o Pau Capell (guanyador de la prova en diverses edicions).

Al llarg de dissabte es donarà la sortida a al resta de curses amb distancies de 100, 85, 58, 44 i 27 kilòmetres. També dissabte s’espera l’arribada de tots els participants.

El nombre d’inscrits és molt semblant a la de l’any passat tal i com va explicar l’organitzador de la cursa, Mito Bosch a l’enregistrament del programa SER Aventureros. són unes 2.000 persones repartides entre els diferents distàncies i equips.

Hi ha 8.000 euros en premis a repartir entre els guanyadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00