Política

Teresa Ribera posa Menorca com a exemple en polítiques d'energia i medi ambient

Ribera ha realitzat aquestes declaracions a l'acte central de campanya del PSOE Menorca, celebrat aquest diumenge al restaurant Aqua del port de Maó

Acte del PSOE amb la ministra Teresa Ribera

Maó

La ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha assegurat aquest diumenge que Menorca és un referent per a la socialdemocràcia a nivell nacional i internacional en qüestions energètiques i mediambientals.

Ribera ha realitzat aquestes declaracions a l'acte central de campanya del PSOE Menorca, celebrat aquest diumenge al restaurant Aqua del port de Maó.

"L'illa és un referent, pionera en matèries com l'energia i el medi ambient. El Pla territorial insular ha estat bàsic per entendre el progrés de Menorca i el compromís de la seva gent amb el territori", ha destacat.

Per la seva banda, la presidenta balear i candidata del PSIB-PSOE a la reelecció al Govern, Francina Armengol, ha assenyalat que "em deixaré la pell" a repetir com a presidenta de l'executiu autonòmic i perquè Susana Mora ho faci al Consell de Menorca.

"Qui vulgui més qualitat de vida ha de votar el partit socialista, perquè és l'únic que té un projecte amb solucions per a totes les etapes de la vida, des que naixem fins que ens tornem més grans", ha precisat.

"El 28 de maig ens juguem la lluita contra el canvi climàtic perquè no es pot negar com fa la ultradreta, s'han de combatre i volem unes illes que continuïn liderant la transició ecològica a Espanya ia Europa", ha afegit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00