Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Ocio y cultura

Aquest divendres 27 es presenta a Maó el llibre 'L'art o la vida' d'en Pere Joan Martorell

Una obra en la que podem apropar-nos d'una manera diferent al món de l'art

Autor de 'L'art o la vida' / Lleo

Mahón

Des de l'Editorial Lleonard Muntaner ens expliquen el següent en relació en aquest llibre: La naturalesa humana sempre ha estat lligada a la creació artística. Vida i art conformen un binomi que es reformula constantment i que construeix ponts entre les aportacions del passat i les noves tendències que encara han d’arribar. Pere Joan Martorell ens presenta un mosaic d’artistes de primer nivell que, a més d’enfrontar-se als misteris de la creació, mantenen una lluita aferrissada contra els flagells de viure en un món sovint estrany i ple de dificultats. Amb una prosa sempre lírica i camaleònica, a mig camí del fet històric i de la ficció literària, Martorell ens endinsa en les vides amarades de llums i ombres d’artistes tan emblemàtics com Chopin i George Sand, Frida Kahlo i Diego Rivera, Camille Claudel i Auguste Rodin, Dalí i Gala, els obsessius i perfeccionistes Pavese, Kafka i Flaubert, les incomparables Billie Holiday, Djuna Barnes i Patti Smith o Van Gogh i Gauguin, figures cabdals de l’impressionisme.

A l'entrevista que reproduim sentiràs a l'autor rallar de la cultura, de la percepció que tenim d'ella i de com inunda ses nostres vides.

L'art o la vida, el darrer llibre de Pere Joan Martorell

06:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685100519494/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •