Política

Vilafranca: "Xerrarem amb tots els partits polítics"

El líder popular assegura que es faran modificacions puntuals en el PTI

Dolfo Vilafranca

Maó

El probable futur nou president del Consell Insular, Dolfo Vilafranca, assegura que no derogaran el recentment aprovat Pla Territorial Insular però sí que faran modificacions en els punts que consideren més conflictius.

Vilafranca assegura que encara no tenen previst cap pacte però deixa clar que s’asseuran a xerrar amb tots els partits, també amb VOX. Diu el líder popular que, en aquest aspecte, per ell és més important crear un projecte sòlid abans que imposar les idees de partit.

Pel que fa als resultats de les eleccions, Vilafranca afirma que els menorquins han deixat molt clar que volien un canvi, no només al Consell sinó també a la majoria d’ajuntaments.

En quant al PTI, el popular torna a criticar el fet que s’aprovés a escassos 5 dies de les eleccions, ja que això dificulta les tasques al nou govern. Vilafranca deixa clar que es faran modificacions puntuals com, per exemple, obrir a nous usos el sol rústic.

Finalment, i valorant el resultats al Parlament balear, Vilafranca considera que tenir governs del mateix color afavorirà l’enteniment entre administracions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00