Sociedad

Sant Lluís inaugura aquest divendres la temporada de Mercats d'Estiu

Enguany la participació setmanal serà de 13 parades de venda de productes artesanals, d’alimentació i de decoració

FFTM

Maó

Amb l’arribada del mes de juny tornen també els Mercats d’Estiu i aquest divendres comença ja el de Sant Lluís.

La cita arriba puntual com cada any, i en aquesta ocasió amb la participació setmanal de 13 parades de venda de productes artesanals, d’alimentació i de decoració.

El mercat s’instal·larà cada setmana al carrer Sant Lluís, excepte el 23 de juny, quan es traslladarà a l’aparcament de les pistes de pàdel per concentrar allà totes les activitats programades per a celebrar la festivitat de Sant Joan.

El Mercat d’Estiu es complementa amb activitats culturals i d’oci que es programen setmana rere setmana. Enguany, la gran novetat és que aquesta programació neix de la convocatòria pública que es va obrir per part de l’Ajuntament, i que ha ofert a tots els artistes la possibilitat d’entrar al calendari estival. A partir d’aquesta convocatòria, s’ha confegit un ventall d’activitats molt diverses, que inclouen música, passacarrers, dansa, teatre o tallers infantils.

Aquest divendres, la programació s’enceta amb una mostra de final de curs de l’alumnat de dansa de l’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics a la Sala Albert Camus i l’actuació musical de Dan Ball en format acústic al Pla de Sa Creu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00