Política

Pepe Mercadal serà el nombre 2 del PSOE al Congrés dels Diputats

La llista serà encapçalada per Francina Armengol, que deixarà el Parlament balear

Pepe Mercadal

Maó

Pepe Mercadal Baquero serà el candidat del PSOE Menorca a les llistes del Congrés. Mercadal concorrerà en el segon lloc de la llista, just després de l’encara presidenta del Govern balear, Francina Armengol.

El jove migjorner, de 29 anys, anirà seguit de l’eivissenca Milena Herrera, com a número 3, el mallorquí Miquel Capó, com a número 4, i Raquel Guasch, com a 5. Mercadal reconeix que ha rebut el nomenament amb il·lusió, i assegura tenir moltes ganes d’afrontar aquest repte.

El fet que el candidat menorquí figuri com a número 2 de la llista al Congrés no era habitual en els darrers anys. La raó, segons Mercadal, es troba en els millors resultats del PSOE a Menorca i en lideratge del partit a l’illa.

De cara a la ja propera campanya electoral, Mercadal assegura que vol representar la veu dels menorquins a Madrid i que per això, ara és moment d’escoltar les seves peticions.

Pel que fa al Senat, Francina Armengol afirmava aquest dimecres que encara s’està negociant ja que serà una candidatura unitària amb la resta de forces d’esquerres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00