Sociedad

Carlos de Salort serà el nou Caixer Senyor del bienni 2024-2025

Ciutadella va celebrar aquest diumenge els tradicionals actes del 9 de juliol

La nova junta de Caixer del bienni 2024-2025 / Aj. Ciutadella

Ciutadella

L’Ajuntament de Ciutadella va celebrar aquest diumenge el tradicional acte del “9 de juliol” amb una sessió extraordinària i solemne on es van recordar els fets de s’Any de sa Desgràcia, quan al 1958 Ciutadella va ser assetjada i destruïda per les tropes de Pialí Baixà.

Després de la lectura de l’Acta de Constantinoble i la posterior conferència, aquest any a càrrec de la doctora en història de l’art, Ida Mauro, es va procedir a la proclamació dels membres de la Junta de Caixers de Sant Joan pel bienni 2024-2025.

El nou Caixer Senyor per als dos propers anys serà Carlos de Salort Pons, a qui l’alcaldessa Juana Mari Pons, li va fer entrega de la bandera de Sant Joan que s’haurà d’exhibir en les pròximes festes.

La resta de la Junta de Caixers estarà formada per Antoni Bosch Moll, l’amo de Son Àngel, qui serà el Caixer Pagès de Tramuntana; Joan Pons Pons, l’amo de Torraubet, qui serà el Caixer Pagès de Migjorn; el càrrec de Caixer Casat recaurà en Damià Moll Benejam, i Jordi Capó Hitar serà el Caixer Pagès Fadrí

L’acte també va tenir un agraïment a la junta del bienni passat per la responsabilitat mostrada a l’hora de treballar conjuntament amb l’ajuntament i per facilitar la seguretat durant les festes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00