Baloncesto | Deportes

Josip Popić deixa l'Hestia

És la segona baixa de l'equip des que va pujar a LEB Or

El pivot austriac es desvincula de l'Hestia Menorca. / Hestia Menorca

Maó

El pivot austríac Josip Popić i l'Hèstia Menorca han separat els camins. El club de bàsquet ho ha anunciat aquest dilluns capvespre. En un comunicat molt breu li ha donat les gràcies per la seva feina i li ha desitjat el millor. Així ho explicaven a les xarxes socials: “Josip Popić no seguirà a l'Hèstia Menorca. El Club vol agrair la professionalitat, l'entrega i el treball realitzats, i desitja el millor en el seu futur, tant a nivell professional com personal.”

Popić va ser un jugador que es va passar gran part de la temporada passada lesionat del genoll. Tot i això, els serveis mèdics del club el van recuperar i en el tram final del curs va ser una peça important per a les rotacions dels homes alts de l'equip com Stoilov.

En total va arribar a disputar 14 partits amb una mitjana de gairebé 13 minuts i mig per matx. Va anotar 60 punts, va capturar 49 rebots i va aconseguir una valoració total de 77.

Popić és el segon jugador de l'equip que es desvincula després de l'adéu de Pablo González Longarela sense que, de moment, s'hagi anunciat cap incorporació pel conjunt que ja ha anunciat que disputarà la LEB Or.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00