Sociedad

Els centres de salut de Maó aturen la seva activitat durant les festes

Aquest dijous capvespre, i també divendres, no hi haurà activitat ordinària

CS Dalt Sant Joan, a Maó

Maó

Amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Maó, l’àrea de Salut de Menorca ha informat que aquest dijous capvespre, i també divendres, no hi haurà activitat ordinària als centres de salut de Maó.

En cas d’urgències, aquestes seran ateses al SUAP del Centre de Salut de Dalt Sant Joan, entre les 8h del matí i fins les 22h del vespre. A partir d’aquella hora i fins a les 8h del matí del dia següent les urgències s’atendran a l’Hospital Mateu Orfila.

Divendres dia 8 de setembre, a l’Hospital Mateu Orfila tampoc hi haurà activitat programada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00