Sociedad

El dispositiu policial de les festes de Gràcia acaba amb 8 detinguts

Durant els dies que ha durat aquest dispositiu també s'han dut a terme diferents controls amb l'aixecament de 25 actes per possessió de drogues

Policia Nacional Maó

Maó

La Policia Nacional dóna per conclòs el dispositiu de seguretat de les festes patronals després de la finalització de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, sense cap incidència destacable tot i la multitudinària partició ciutadana en aquests esdeveniments.

Des de la Policia Nacional es vol informar que el dispositiu policial a Maó, va comptar amb la presència de mitjans aeris, amb helicòpter i drons, vinguts de la Prefectura de la Policia Nacional a Palma, efectuant un exhaustiu control des de l'aire, cosa que ha facilitat en gran mesura l'actuació dels components a peu de carre

També s'ha pogut comptar amb el suport de les Unitats Prevenció i Reacció de Palma, que han donat seguretat en els moments més crítics de les festes, i també els components d'aquesta plantilla, comptant amb indicatius de Seguretat Ciutadana, Policia Judicial, comptant amb el grup de la unitat d'atenció a la família i dona, així com efectius de la Policia Local de Maó .

Tot això ha donat com a resultat la detenció de 8 persones com a presumptes autors per delicte de danys, trencament, amenaces i maltractaments.

Durant els dies que ha durat aquest dispositiu també s'han dut a terme diferents controls policials, i han donat com a resultat l'aixecament de 25 actes, per possessió de substància estupefaent i objectes perillosos. Sent la gran majoria per possessió i consum de substàncies estupefaents

També cal destacar que es van efectuar 15 serveis humanitaris, sent la majoria per intoxicacions alcohòliques, sense arribar a córrer perill les víctimes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00