Sociedad

Vidal nega al Parlament haver-se apropiat d'una plaça de pàrking pública

Vidal ha apuntat que les circumstàncies d'aquest fet s'estan investigant i s'espera que es tracti d'una cortesia mal entesa d'algú

La consellera Marta Vidal en sessió parlamentària

Maó

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, ha apuntat que entre les seves responsabilitats no hi ha la d'"assignar places d'aparcament" i ha assegurat que "no s'ha apropiat cap plaça d'aparcament".

Així ha contestat després de ser interrogada pel diputat del PSIB Àlex Pitaluga sobre la polèmica generada per lús que va fer Vidal duna plaça daparcament de la Conselleria destinada a la flota pública de vehicles.

En la mateixa intervenció parlamentària, el diputat socialista ha demanat una disculpa a la consellera i que els seus "interessos privats" quedin fora de la gestió pública, i per això li ha recordat la seva signatura del Codi ètic.

Vidal ha apuntat que les circumstàncies d'aquest fet "s'estan investigant" i s'espera que es tracti d'"una cortesia mal entesa d'algú". "I he dit espero perquè potser darrere hi ha una altra cosa però se sabrà", ha matisat.

Alhora, la titular d'Habitatge ha insinuat que el PSIB "té motius per estar preocupat" pel que es troba en "aixecar cada document".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00