Sociedad

Detinguts quatre joves a Ciutadella per agredir uns turistes amb una arma de perdigons

Un dels detinguts va arribar a disparar sobre els turistes provocant diverses lessions a les víctimes

L'arma tenia aparença de ser totalment real / Policía Nacional

Maó

La Policia Nacional i la Policia Local de Ciutadella van detenir el passat 26 d'agost a quatre joves de 19, 21 i 29 anys, més un menor d'edat, per amenaçar i causar lesions a un altre grup de joves a la zona d'oci de Ciutadella.

Els fets van succeir aquella mateixa matinada cap a les 6.30 del matí a la zona des Pla de Sant Joan, quan els quatre arrestats van oferir vendre cocaïna i pastilles a un grup de tres joves que estaven de vacances a l'illa. Després d'això, es va iniciar una disputa entre els dos grups, encara que els detinguts, segons alguns testimonis, ja havien donat problemes durant la nit tirant a la mar a altres joves.

La baralla es va traslladar a la plaça de la Font i, en aquell moment, va ser quan el menor es va posar un passamuntanyes, va treure una arma similar a una pistola i va simular una execució sobre una de les víctimes a la que va obligar a estirar-se a terra. El jove va fer diversos trets encoratjat per la resta del grup.

La víctima van patir lesions per impactes a la cama i a la mà degut als trets de la pistola, que en realitat era de perdigons. Tot i això, la posada en escena va crear moments de pànic entre les tres víctimes, per l'aparença real de l'arma.

Mentrestant, els altres tres detinguts van trencar bòtils de vidre per atacar a les víctimes, que van ser acorralades pels agressors.

Finalment, els quatre homes es van fugir pels carrers cèntrics de Ciutadella però la Policia Nacional i Local va aconseguir localitzar-los i detenir-los com a presumptes autors de delictes d'amenaces greus i lesions amb instrument perillós.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00