Política

El president del Consell cessa la directora insular que va celebrar una festa d'aniversari al Llatzaret

El cessament de Marta Febrer s'ha formalitzat aquest mateix dijous, i s'ha remès amb caràcter immediat per a la seva publicació al BOIB

Marta Febrer en primer terme, junt amb el Conseller Simón Gornés i el president, Dolfo Vilafranca

Maó

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha cessat aquest mateix dijous a la directora insular de Projectes Sostenibles i Cooperació local i internacional, Marta Febrer. Vilafranca ha pres la decisió davant la notícia coneguda avui de la festa d’aniversari que Febrer va celebrar al Llatzaret en una visita privada que, suposadament, formava part d’un prova pilot pel programa Salut Jove i Cultura, que s’ofereix als alumnes de primària.

El president del Consell anunciava aquest cessament assegurant que aquests comportaments són intolerables, i que com a servidors públics, s’ha de ser molt escrupolós amb la gestió que es fa dels bens que són de tota la ciutadania. Per aquest motiu, assegurava Vilafranca, ha pres la decisió de destituir a Marta Febrer just ha tingut coneixement directe del cas.

“Des d’aquest equip de govern estem compromesos amb la bona gestió i som responsables amb l’encàrrec i confiança que ens van dipositar els ciutadans a les urnes”, afegeix Adolfo Vilafranca.

El cessament de Marta Febrer s'ha formalitzat aquest mateix dijous, i s'ha remès amb caràcter immediat per a la seva publicació al BOIB.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00