Sociedad

El Consell i la Fundació per a Persones amb Discapacitat impulsen dos cursos de formació sobre accessibilitat i diversitat funcional

Es tracta de dues formacions emmarcades en el conveni de col·laboració signat entre ambdós organismes el 2022 per al foment de l'accessibilitat universal, física i sensorial, a Menorca

Maó

El Consell Insular de Menorca, a través de la Direcció Insular de Projectes Sostenibles del Departament de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació Local, i la Fundació per a Persones amb Discapacitat han organitzat per a aquesta tardor dos cursos de formació sobre accessibilitat i diversitat funcional.

Es tracta de dues formacions emmarcades en el conveni de col·laboració signat entre ambdós organismes el 2022 per al foment de l'accessibilitat universal, física i sensorial, a Menorca. L'acord preveu destinar 90.000 euros en dos anys per, entre altres actuacions, crear un servei d'assessorament en accessibilitat, impulsar accions formatives com aquests dos cursos o realitzar actuacions d'accessibilitat en serveis i espais públics, eliminant barreres arquitectòniques, comunicatives i tecnològiques a l'illa.

Els fons, abonats al llarg de 2022 i 2023, provenen d'una subvenció que el Consell Insular ha rebut del Govern de les Illes Balears per una quantia de 180.000 euros per al foment de l'accessibilitat universal a Menorca.

Garantir els drets de les persones amb diversitat funcional

L'objectiu de les dues formacions és poder proporcionar coneixements que permetin apropar-se a la realitat de les persones amb diversitat funcional i garantir el seu dret a l'accessibilitat.Són formacions gratuïtes, obertes a tota persona interessada i que tindran lloc de forma presencial a Maó entre el 27 de setembre i el 5 de desembre de 2023.

Curs “Diversitat i capacitats

Del 27 de setembre al 15 de novembreEls dimecres, de 17 h a 20 h20 hores de formacióCentre Carlos Mir (Camí de Trepucó, s/n. Maó)Inscripcions: https://bit.ly/CursDiversitatICapacitats

Curs introducció a la llengua de signes

Del 3 d'octubre al 5 de desembreEls dimarts de 17 h a 20 h30 hores de formacióIME (Camí des Castell, 28. Maó)Inscripcions: https://bit.ly/IntroduccioLlenguaSignes

Les inscripcions també es poden realitzar telefonant al 618635941.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00