Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Opinión
Las voces de la radio

Paraula de Ramón Orfila. Esclaus moderns

El que passa a Grècia a nivell laboral, en el centre del comentari d'aquesta setmana

Esposas que privan de libertad / KlausHausmann

Mahón

El Parlament grec ha aprovat aquest divendres passat la nova llei laboral impulsada pel Govern conservador que permet a les empreses imposar un sisè dia laboral i variar els horaris dels empleats per adaptar-los a les necessitats de producció. La reforma va ser recolzada pels 158 diputats, d'un total de 300, de què disposa després de les eleccions del juny passat la conservadora Nova Democràcia, del primer ministre Kyriakos Mitsotakis, mentre que tots els partits de l'oposició van votar en contra, des de l'extrema dreta a lesquerra radical.

Segons informa El País, durant una intervenció al Parlament prèvia a la votació, el ministre de Treball, Adonis Georgiadis, va defensar el seu projecte de llei i va assegurar que “ni elimina la jornada de vuit hores ni (la setmana) de cinc dies”. El Govern argumenta que la llei flexibilitza l'horari per reduir la feina i les hores extraordinàries no declarades i així protegeix els treballadors.

Per aquest motiu Ramon Orfila apunta el seu comentari d'avui sobre els "esclaus moderns"

Paraula de Ramon Orfila. Esclaus moderns

04:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1695732784039/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00