Directo

CASO KOLDO Última hora de Ábalos, en directo: reacciones al 'caso Koldo' y su desafío al PSOE

Sociedad

L’Ajuntament de Maó invertirà més de 40.000 euros en obres de millora del Cementeri Municipal

També es faran actuacions al cementeri de Sant Climent

Cementeri Municipal de Maó / Redac

Maó

Les actuacions consistiran en la substitució parcial de les cobertes de la zona de pas entre el primer i el segon eixample del Cementeri. L’obra, que començarà una vegada hagi passat la festivitat de Tots Sants, serà executada per l’empresa E.H.M Contrata, Dirección y Gestión de Obras 2004 S.L, per valor de 41.116,29 €, i té fixat un termini d’execució de 2,5 mesos.

A més, s’ha realitzat una intervenció als nínxols del cinquè eixample, per reposar les làpides. Convé recordar que l’any anterior ja s’havia reparat l’estructura, que estava en risc de despreniment. Aquesta obra ha suposat una inversió de 10.890 € i ha estat executada per l’empresa Marmol S’Olivera SL.

Pel que fa al cementeri de Sant Climent, el consistori ha executat recentment la substitució de la cornisa i de la tapa del registre ossari al bloc de nínxols, per valor de 5.584,34 €. Properament, també es durà a terme una revisió i adequació de les teulades del recinte.

L’empresa concessionària, Funerària Gomila, ha procedit a fer-ne el manteniment general i el repintat de totes les casetes, així com el de la façana principal. A més, les inversions en material que hi ha realitzat aquesta empresa concessionària, durant els darrers mesos, han totalitzat 3.359,04 €.

Convé recordar a tothom que l’horari d’obertura del cementeri de Maó és de 8.00 a 18.00 hores; per la seva banda, el cementeri de Sant Climent roman obert de 9.30 a 18.00 hores.

Enric Mas, tinent d’Alcaldia d’Atenció a les Persones i Gent Gran, explica que les inversions al Cementeri Municipal de Maó es van fent de forma periòdica, ja que és un edifici antic, que es va deteriorant amb el pas del temps. Destaca que, per dur-hi a terme les actuacions, han esperat que hagi passat la festivitat de Tots Sants, per no entorpir la tradicional celebració.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00