Sociedad

Demanen 21 anys i mig de presó a un padrastre per abusar i agredir sexualment la filla menor de la seva parella a Menorca

El fiscal considera els fets constitutius de dos delictes d’agressió sexual i un d’abús sexual a menor de 16 anys

El Tribunal Superior de Justícia de Balears / Europa Press

Maó

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears celebra aquest dimecres el judici contra un home acusat d'agredir i abusar sexualment de la fillastra de la seva parella, a Menorca. Fiscalia demana per a ell un total de 21 anys i mig de presó.

Segons l'escrit d'acusació, l'individu, que convivia amb la seva parella sentimental i els dos fills menors d'aquesta en un habitatge a Maó, va aprofitar que per la seva condició de padrastre podia quedar-se sol amb els nens sense aixecar sospites. Així, va sotmetre la nena, que en aquell moment tenia entre 12 i 13 anys, a suportar conductes de caràcter sexual. La va abordar en diferents ocasions per mantenir relacions sexuals amb ella. Fiscalia cita almenys una ocasió en què l'home en va abusar sexualment i dues més en què la va agredir sexualment.

Els fets relatats, continua l'acusació, van ser presenciats pel germà de la víctima, que comptava aleshores amb 6 ó 7 anys i compartia dormitori amb la menor.

El fiscal considera els fets constitutius de dos delictes d’agressió sexual i un d’abús sexual a menor de 16 anys i demana per a l’home un total de 21 anys i mig de presó. A més, interessa que se li imposi la mesura de llibertat vigilada per un temps de 13 anys i la prohibició d'apropar-se o de comunicar-se amb els menors per un temps de 21 anys. En cas de condemna, el fiscal demana que un cop compleixi les tres quartes parts se substitueixi la pena de presó imposada per l'expulsió del territori nacional durant deu anys. Finalment, en concepte de responsabilitat civil, reclama que l'home indemnitzi els representants legals de la nena en la quantitat de 18.000 euros i els del seu germà en la quantitat de 5.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00