Sociedad

Un front polar durà pluges i un fort descens de temperatures a Menorca

A partir del proper dimarts es notarà el canvi de temps i forts vents

DAVID ARQUIMBAU EFE

Maó

La irrupció d'un front polar durà, a partir del proper dimarts, un fort descens de temperatures a les Balears, acompanyat de pluges que podrien ser intenses, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia.

Aquest canvi de temps arriba després de dies de temperatures altes per a l'època i podria començar dilluns a la nit.

Si aquests dies s'han arribat a temperatures al voltant dels 24 graus a l'interior de Mallorca, amb l'arribada d'aquesta massa d'aire fred del nord d'Europa els termòmetres baixaran de sis a vuit graus. Així, les temperatures quedaran per sota dels 20 graus, dins dels valors normals per a aquestes dates o fins i tot per sota.

Aquest front polar afectarà totes les Illes, però especialment Menorca i Mallorca.

Mentrestant, el vent girarà a component nord. No s'espera un temporal important de vent si bé a Menorca és on tindrà més incidència.

Fins a l'entrada del front, els propers dies les Balears continuaran amb temperatures altes. Durant la matinada i les primeres hores del matí es poden donar boires i bancs de boira, així com núvols baixos, però es dissiparan amb la sortida del sol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00