Sociedad

Volotea unirà Menorca i Montpeller a partir del proper juny

L'aerolínia preveu oferir al voltant de 12.500 seients en aproximadament 74 vols

AENA

Maó

L'aerolínia Volotea anuncia que connectarà Menorca amb Montpeller a partir del 31 de maig del 2024, amb una ruta que tindrà una freqüència de dues vegades per setmana.

Per aquest nou itinerari a Montpeller, que serà operat en exclusiva per Volotea a partir de la primavera, l'aerolínia preveu oferir al voltant de 12.500 seients en aproximadament 74 vols.

Seguint amb l'estratègia de connexió amb vols directes, així com amb la connectivitat amb les Balears i la recuperació de les rutes internacionals, Volotea suma 11 destinacions des de Menorca, sis amb destinacions espanyoles (la Corunya, Astúries, Bilbao, Sant Sebastià, Santander i Saragossa) i cinc amb ciutats franceses (Montpeller, Lille, Lió, Marsella i Nantes).

Des de l'aerolínia han subratllat que, des de l'any 2012, han transportat més de 800.000 passatgers des de l'aeroport de Menorca.

El director general d'Estratègia de la companyia, Gabriel Schmilovich Isgut, ha comentat que l'aerolínia continuarà reforçant la seva estratègia de connectivitat entre les Balears i el continent europeu.

"Estem molt contents d'anunciar aquesta nova ruta que connecta Menorca amb Montpeller, els nous itineraris reforcen la presència a les Balears on Volotea ja ha transportat més de 800.000 passatgers des que va començar la seva operativa a Menorca el 2012", ha dit abans de remarcar que continuen "estudiant noves oportunitats de connexió per a un futur proper".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00