Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Gente

Entrevista amb el diputat menorquí Pepe Mercadal després de la investidura de Pedro Sánchez

Analitzem el moment polític del país i l'encaix de Menorca

Després de la investidura de Pedro Sánchez, ratllem amb el diputat Pepe Mercadal

Després de la investidura de Pedro Sánchez, ratllem amb el diputat Pepe Mercadal

27:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700235303417/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mahón

Després d'aconseguir el vot de diferents formacions parlamentàries, Pedro Sánchez ha aconseguit ser investit president del Govern Espanyol. Un d'aquests vots li ha donat el diputat menorquí Pepe Mercadal. Amb ell hem xerrat de la crispació al carrer d'alguns ciutadans, hem xerrat de l'amnistia, de quina política ens espera els propers 4 anys i més.

Hem demanat a Pepe si ell es un traïdor a Espanya, com moltes veus han dit al carrer aquests dies. Ell, evidentment ha dit que no i ha explicat el que suposa optar al govern del país amb els métodes democràtics i constitucionals. Son molts els temes que hem tractat en una entrevista que s'ha allargat tant que no hem pogut sentir tot el seu contingut en antena. Per aquest motiu, reproduim a continuació l'entrevista sencera. Val la pena quan es xerra de temes que interessen i (segons a qui) preocupen. A més, ens dona per xerrar de quina mena d'objectius focalitzará el diputat menorquí d'aquí endavant.

Després de la investidura de Pedro Sánchez, ratllem amb el diputat Pepe Mercadal

27:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700235303417/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sobre la firma

Luis Soler

Luis Soler

Desde los 14 años está en antena. Lo que empezó como un juego se convirtió en una pasión. Sus estudios de márquetin le abrieron la puerta a la radio comercial y desde entonces ha sido técnico, locutor en emisoras musicales, luego magazine, reportajes, informativos y más.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00