Sociedad

Maó tanca la temporada de creuers amb 97 escales

El mes d'octubre s'ha acabat amb una intensa activitat al Port de Maó que suma un total de 24 escales,

David Arquimbau Sintes EFE

Maó

El creuer de luxe 'Seven Seas Voyager' ha atracat al Port de Maó en què serà l'última de les escales de creuers de la temporada turística 2023 a la ciutat.

L'alcalde de la capital insular, Héctor Pons, ha valorat l'arribada de passatgers en grans vaixells turístics a la ciutat com a "molt positiva". "L'arribada de creueristes i viatgers fora de temporada alta és una cosa molt positiva per a la ciutat i demostra el sentit de mantenir una política oberta a aquest tipus de turisme", ha emfatitzat.

Segons dades de l'Autoritat Portuària, el port de la capital insular ha passat en total 97 creuers aquest any, 25 més que l'any passat. El mes d'octubre s'ha acabat amb una intensa activitat al Port de Maó que suma un total de 24 escales, 3 més que a l'octubre del 2022.

Aquesta temporada d'estiu ha estat marcada per l'arribada de creuers de luxe com el Silver Moon i l'Evrima i de gran port. Dels 97 creuers que van passar per Maó, 15 van haver de fondejar fora del port per tractar-se de vaixells de grans dimensions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00