Sociedad

Ingressa a presó un home amb diverses ordres de detenció que s'ocultava a Mercadal

Està considerat un delinqüent molt conflictiu i se'l buscava per presumptes delictes de robatori, furt, maltractaments i conduir sense llicència

SER Menorca.

Maó

La Guàrdia Civil ha detingut un home amb nombrosos antecedents per múltiples delictes que s'ocultava a Es Mercadal per eludir el compliment de tres ordres d'arrest dictades per un jutjat de Còrdova i dos de Ciutadella.

Segons informa l'institut armat , l'arrestat, de 33 anys, està considerat un delinqüent molt conflictiu i se'l buscava per presumptes delictes de robatori, furt, maltractaments i conduir sense llicència, a més de tenir-ne ja. condemnes per maltractament a l'àmbit familiar i tràfic de drogues.

Agents de la Guàrdia Civil van descobrir que l'home s'havia establert en una urbanització des Mercadal on altres persones l'ajudaven a amagar-se informant-lo de la presència de patrulles de cossos de seguretat, cosa que ha complicat la seva localització i detenció.

Després de ser arrestat de matinada, ha ingressat a la presó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00