Sociedad

Menorca s'aixeca amb una intensa boira

La boira ha provocat retards en els vols de primera hora

Intensa boira aquest dilluns matí

Maó

Menorca s’ha despertat aquest dilluns amb una intensa boira que ha provocat alguns retards en els vols que havien d’arribar a l’illa.

La temperatura d’aquest dilluns oscil·larà entre els 13 i els 19 graus, tot i que el canvi de temps és imminent.

La irrupció d'un front polar durà, a partir del proper dimarts, un fort descens de temperatures a les Balears, acompanyat de pluges que podrien ser intenses, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia.

Aquest canvi de temps arriba després de dies de temperatures altes per a l'època i podria començar dilluns a la nit.

Si aquests dies s'han arribat a temperatures al voltant dels 24 graus, amb l'arribada d'aquesta massa d'aire fred del nord d'Europa els termòmetres baixaran de sis a vuit graus. Així, les temperatures quedaran per sota dels 20 graus, dins dels valors normals per a aquestes dates o fins i tot per sota.

Aquest front polar afectarà totes les Illes, però especialment Menorca i Mallorca.

Mentrestant, el vent girarà a component nord. No s'espera un temporal important de vent si bé a Menorca és on tindrà més incidència.

Fins a l'entrada del front, els propers dies les Balears continuaran amb temperatures altes. Durant la matinada i les primeres hores del matí es poden donar boires i bancs de boira, així com núvols baixos, però es dissiparan amb la sortida del sol.

Redac

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00