Sociedad

Els Llumets donen la benvinguda al Nadal

La il·luminació nadalenca de la ciutat ha estat acompanyada per la música de La Xaranga de Maó, que ha recorregut els carrers del centre de la ciutat juntament amb veïns i autoritats municipals

El "llumets" són els encarregats d'encendre els llums de Nadal / Cadena SER

Maó

Maó ha donat inici a les activitats de pasqua 2023 aquest dimecres amb el tradicional encès dels Llumets de Nadal.

"L'encesa de les llums correspon a una llegenda menorquina que explica que quatre follets anomenats Llumets, que viuen a s'illa d'en Colom, arriben a la ciutat per il·luminar els carrers fins al dia de Reis", han explicat des de l'Ajuntament durant l'activitat .

La il·luminació nadalenca de la ciutat ha estat acompanyada per la música de La Xaranga de Maó, que ha recorregut els carrers del centre de la ciutat juntament amb veïns i autoritats municipals.

"En els propers dies es desenvoluparan activitats a Maó, Llucmaçanes i Sant Climent per celebrar les festes. Des de demà es podrà visitar la ´Fira de Nadal´ del Carrer Ses Moreres, la mostra de diorames de Nadal als comerços de la ciutat o el taller de postals nadalenques, entre d'altres propostes que s'estendran fins al Dia de Reis", han expressat des de l'Ajuntament a través d'un comunicat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00