Sociedad

L'AEMET activa l'alerta taronja a Menorca per fort vent i temporal marítim

Aquest divendres s'espera que arribi un sistema frontal relativament actiu a les Illes que ocasionarà pluges generalitzades i vent fort, amb alguna tempesta

Lavandeira jr EFE

Maó

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a les Balears ha activat l'avís groc a Mallorca i Eivissa i el taronja a Menorca per fenòmens costaners i vent fort aquest divendres.

En concret, aquest divendres s'espera que arribi un sistema frontal relativament actiu a les Illes que ocasionarà pluges generalitzades i vent fort, amb alguna tempesta, segons ha informat Aemet aquest dijous en un missatge a la xarxa social X.

Per això, entre les 10.00 i les 20.00 hores a Eivissa s'activarà l'avís groc per fenòmens costaners provocats per vent del nord-oest amb intervals de 50 a 60 quilòmetres per hora (km/h). D'altra banda, a Mallorca aquest avís estarà actiu entre les 15 hores i fins al final del dia.

El vent bufarà més fort a Menorca, on s'activarà l'avís groc a partir de les 16.00 hores i, a partir de les 22.00 hores, l'avís groc per vent del nord que podrà assolir els 70 km/hi per onades que podran arribar a els vuit metres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00