Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Gente
En Femení

Teresa Estapé. Entrevista a la dona i a l'artista

Al MACBA a Barcelona per l'espai En Femení de na Mariona Vilaseca

En Femení entrevista al MACBA a Teresa Estapé

En Femení entrevista al MACBA a Teresa Estapé

22:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1706552317465/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mahón

L'artista es defineix així a la seva web: la meva escala són la dècimes de mil·límetre. Utilitzo l'ofici d'orfebre de manera heterodoxa per explorar els conceptes d'identitat i valor a la societat. Se'm dóna bé fer joies que no es poden trobar en una joieria.

Des del MACBA, Mariona Vilaseca entrevista a l'artista, a la dona, a Teresa Estapé.

En Femení entrevista al MACBA a Teresa Estapé

22:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1706552317465/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Biografia de l'artista

Nascuda a Barcelona, Estapé es llicenciada en Dret i Belles Arts per la Universitat de Barcelona i diplomada en joieria per l'Escola Massana, la seva pràctica artística combina la joieria, l'escultura, la instal·lació i les arts gràfiques.

La seva obra ha estat exposada a Kunst Haus Wien, Bernhard Bischoff (Berna), Tsukuba University (Tòquio), la Biennal de l'Havana, Arts Santa Mònica, Goethe Institut i l'exposició Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica. L'any 2015 va obtenir la beca Guasch Coranty per a la creació artística i anys 2020 i 2021 ha estat finalista dels premis ArtsFAD d'art. La seva obra artística forma part de col·leccions com la del MACBA Museu d'Art Contemporani de Barcelona o d'Elena Ochoa Foster.

Des del 2017 imparteix tallers i conferències a la Universitat Ramon Llull de Barcelona, a la Facultat d'Arquitectura, disseny i urbanisme de la Universitat de Buenos Aires (UBA) i al Museu del Disseny de Barcelona (DHUB).

Luis Soler

Luis Soler

Desde los 14 años está en antena. Lo que empezó como un juego se convirtió en una pasión. Sus estudios...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00