Sociedad

Ciutadella invertirà 175.000 euros en la millora de l'escorxador municipal

Les obres consistiran en sanejar la zona d'actuació, principalment on aniran ubicats els dipòsits de recepció de la sang enterrats

Escorxador de Ciutadella

Maó

L'Ajuntament de Ciutadella ha adjudicat per 175.000 euros a l'empresa M2 Ambient Solutions l'execució d'un projecte per millorar la gestió de residus de l'escorxador municipal.

Les obres consistiran en sanejar la zona d'actuació, principalment on aniran ubicats els dipòsits de recepció de la sang enterrats, moviments de terres, obra civil i la instal·lació d'equips, com a dipòsits de emmagatzematge de la sang, una bomba peristàltica, un sensor de nivell, un coagulador de sang, una caldera de vapor i un sistema de tractament d'olors.

Posteriorment, una vegada realitzada la instal·lació dels equips corresponents, es durà a terme la canalització que connecti els equips i que permeti la correcta circulació dels elements que configuren el procés.

S’ha de recordar que a finals del 2023 es va aprovar l'expedient de despesa per a una subvenció per finançar les actuacions necessàries per al sanejament de les aigües residuals de l'escorxador i finalment dilluns passat es va adjudicar el contracte a l'empresa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00