Política

Es Migjorn Gran invertirà 3,1 milions d'euros en actuacions d'obra pública per a la millora del municipi

L’obra més quantiosa, de gairebé 1,2 milions d’euros, és la renovació integral del sector sud del poble, peatonalitzant el tram interior de diversos carrers

Maó

L’Ajuntament des Migjorn Gran posarà en marxa al llarg d’aquest mes una sèrie d’actuacions d’obra pública per valor de 3,1 milions d’euros, una xifra gairebé tan elevada com el pressupost que gestiona enguany la institució.

Els tècnics municipals treballen en la licitació d’una dotzena de projectes que començaran a executar-se a partir de la primavera i que milloraran notablement les infraestructures i l’eficiència dels serveis públics.

L’obra més quantiosa, de gairebé 1,2 milions d’euros, és la renovació integral del sector sud del poble, peatonalitzant el tram interior de diversos carrers, completant així l’actuació de 2020, que ja convertí en peatonal el carrer Major.

L’obra també preveu reformar les canalitzacions d’aigua potable, que pateixen pèrdues continuades, i el sanejament, ja que l’actual té més de 50 anys.

També s’aprofitarà per incorporar noves canonades de recollida de l’aigua pluvial, i d’aigües depurades provinents de l’estació de bombeig.

L’actuació disminuirà així mateix les possibles contaminacions d’aigües residuals a l’aqüífer de Migjorn, una reserva d’aigua supramunicipal que abasteix mitja Menorca. El termini de l’obra és de 8 mesos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00