Política

El polític menorquí del PSOE, Eduardo Robsy, nou assessor de Pedro Sánchez

Robsy ha estat nomenat assessor de l'Oficina d'Assumptes Econòmics i G20 del Govern d'Espanya

Eduardo Robsy i Susana Mora en roda de premsa

Maó

El polític menorquí del PSOE, Eduardo Robsy, actualment conseller a l’oposició del Consell insular, ha estat fitxat pel President del Govern, Pedro Sánchez, com a assessor de l'Oficina d'Assumptes Econòmics i G20 del Govern d'Espanya.

L'Oficina té per objecte l'assessorament i suport tècnic i polític al President del Govern en tots els assumptes relacionats amb la política econòmica. Concretament, Robsy s'incorpora al Departament de Projectes Estratègics i Polítiques Sectorials, al que aporta el seu coneixement en matèria de polítiques d'habitatge, i la seva experiència en empreses i noves tecnologies.

Robsy confirma que aquest recent nomenament serà totalment compatible amb la seva continuïtat en el càrrec com a conseller del Grup Socialista al Consell de Menorca, i destaca la oportunitat de poder fer arribar a Madrid problemàtiques pròpies de l’illa.

Eduardo Robsy compta amb un ampli bagatge en l'àmbit públic i privat, havent estat gerent i tresorer de l'Ajuntament de Maó, entre el 2007 i el 2012. Director General d'Habitatge i Arquitectura, del 2021 al 2022, Director General d'Habitatge, del 2019 al 2021, i Assessor de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, del 2016 al 2019, del Govern de les Illes Balears. Així com també és fundador de viviendista.comi de textos.info.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00