Política

El Govern presenta la nova promoció de 12 habitatges públics a Alaior i la rehabilitació de 16 pisos al municipi des Castell

També ha signat el conveni per mantenir la cessió de dos habitatges de protecció a l’Ajuntament des Castell per a atendre situacions d’emergència social al municipi

Marta Vidal i José Luís Benejam després de signar el conveni

Maó

La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, presenta a Menorca una nova promoció de 12 habitatges públics a Alaior, activada a través del Decret llei del Govern, i la rehabilitació de 16 pisos as Castell.

En el cas d’Alaior, la consellera Vidal i el batle José Luis Benejam han signat el conveni de col·laboració entre l’IBAVI i l’Ajuntament per a la construcció d’aquesta nova promoció de 12 habitatges de protecció pública en règim de lloguer, amb aparcaments subterranis i un local en planta baixa, en el terreny propietat de l’IBAVI situat a l’avinguda de la Indústria, número 104, d’Alaior.

D’altra banda, la consellera Vidal s’ha reunit amb el batle des Castell, Lluís Camps, per tractar el projecte de rehabilitació i millora d’una promoció de 16 habitatges de protecció pública de l’IBAVI, situada al centre del municipi, a la plaça de l’Esplanada, en l’edifici construït l’any 2005 en el qual també estan ubicats el Centre de Dia i el Club de Jubilats del municipi.

Final, s’ha signat també el conveni de col·laboració per renovar la cessió de dos habitatges de protecció pública de l’IBAVI a l’Ajuntament, per tal de cobrir les necessitats d'allotjament del municipi, especialment a aquelles situacions puntuals d'emergència social i que requereixen disposar d’un habitatge de forma immediata.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00