Política

Carol Cerdà dimiteix com a regidora del PSOE a Ciutadella i s'obre la porta a una moció de censura

El PSOE manifesta la seva voluntat d'arribar a un acord amb PSM i Ciutadella Endavant per desbancar al Partit Popular de l'alcaldia

Ple de l'Ajuntament de Ciutadella

Maó

Carol Cerdà, la fins ara número 1 del PSOE de Ciutadella, oficialitza la seva dimissió i obre la porta a una moció de censura a l’ajuntament de ponent.

Cerdà, i el també regidor Pedro Capó, ambdós reticents a la moció, deixen els seus càrrecs i seran substituïts pel restaurador Bernat Casasnovas i la periodista Ester Mascaró.

D’aquesta manera, els socialistes mostren ara la voluntat de pactar amb PSM i Ciutadella endavant i desbancar al Partit Popular de l’alcaldia, quedant l'Ajuntament en mans del bloc progressista, que sumen 11 dels 21 regidors del consistori.

La secretaria general del PSOE Ciutadella, Sandra Moll, insta a les forces progressistes a mirar al futur i aprofitar els més de tres anys que resten de mandat per fer valdre la majoria.

De fet, la pròpia Moll admet que des de fa mesos els tres partits d’esquerres fan feina en una relació d’absoluta confiança, i assegura que no hi ha cap obstacle per poder tenir un nou govern progressista a Ciutadella.

Amb la moció de censura ja anunciada pel PSOE falta saber ara la data exacte d’aquesta moció i qui serà el nou batle o batlessa. S’ha de recordar que un dels motius pels quals el bloc d’esquerres no va arribar a un acord per la investidura va ser, precisament, la disputada per ocupar la cadira de president de la corporació municipal.

En el comunicat que el PSOE ha fet arribar als mitjans, es destaca finalment la feina feta en el darrer any per Carol Cerdà i Pedro Capó dins l'agrupació socialista i també l'absolut respecte a les motivacions personals, familiars, i professionals, que expliquen la seva dimissió com a regidors a l'Ajuntament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00