Sociedad

Detinguda una dona a Maó per un delicte de tràfic de drogues

Els fets van passar dijous a la matinada, quan una patrulla policial va observar un vehicle que estava estacionat, amb els llums encesos i a l'interior del qual hi havia una dona semiinconscient

Droga incautada

Maó

La Policia Nacional de Maó ha detingut una dona d’origen polonès com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues.

Els fets van passar dijous a la matinada, quan una patrulla policial va observar un vehicle que estava estacionat, amb els llums encesos i a l'interior del qual hi havia una dona semiinconscient.

A l'intentar comprovar l'estat de salut de la dona, els agents van detectar que estava dormint i que de l'interior de vehicle es desprenia una forta olor de marihuana.

D'aquesta manera, es va fer un registre de l'interior del vehicle, on es va localitzar una motxilla i dues bosses transparents amb marihuana, així com una bossa amb una petita quantitat de diners.

A més, als baixos del vehicle es va trobar una caixa metàl·lica subjecta per un fort imant, que contenia al seu interior prop de 43 grams de marihuana, un gram d'heroïna, nou grams d'amfetamines, dos grams de MDMA, així com pastilles de color blanc podent ser utilitzades per al tall de les altres substàncies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00