Sociedad

Menorca tindrà un 35% menys de vols durant aquesta Setmana Santa

La baixa connectivitat fa que molts hotels no s'atreveixin a obrir encara les seves portes

David Arquimbau Sintes EFE

Maó

Menorca tindrà una Setmana Santa fluixa en matèria hotelera. Tot i que l’arribada de visitants de l’Imserso al febrer va despertar moltes expectatives, la realitat de cara a aquests dies és molt diferent.

El grau d’ocupació de la planta hotelera varia segons hotels i tipus d’allotjament. Hi ha establiments que estan gairebé plens, però també n’hi ha d’altres que no arriben al 50%.

Des de la patronal hotelera Ashome no s’han volgut donar dades oficials però sí es deixa clar que els hotels oberts podrien tenir una ocupació molt més gran. La raó és la poca connectivitat aèria i marítima. Menorca tindrà aquesta Setmana Santa un 35% manco de vols que l’any passat. I la comunicació marítima tampoc creix. El resultat és que hi ha pocs hotels que s’atreveixin a obrir ja les seves portes.

Val a dir que la majoria d’hotels que obren ara ja estan en funcionament fins a la fia de la temporada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00