Sociedad

Jet2 obrirà una nova ruta entre Bournemouth i Menorca

L'aerolínia ha anunciat que obrirà la seva dotzena base al Regne Unit a partir de l'abril de l'any que ve

Cadena SER

Maó

L'aerolínia Jet2.com anuncia que a l'abril del 2025 obrirà la seva dotzena base al Regne Unit, a Bournemouth.

De les 16 destinacions que tindran vols directes des de la ciutat del sud d'Anglaterra, vuit es troben a Espanya, i una d’elles és Menorca. Les altres són Alacant, Gran Canària, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, Eivissa i Mallorca.

El primer vol que s'enlairarà de Bournemouth, el dia 1 d'abril del 2025, serà a Tenerife.

La companyia assegura que aquesta expansió “és una mostra més de la confiança que la companyia té en la seva estratègia a llarg termini i del compromís amb Espanya i les illes, el seu mercat estranger principal, on Jet2holidays ja és el principal operador turístic britànic a Balears i Canàries ".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00