Sociedad

Balears comença la temporada turística amb menys aturats i més treballadors que mai

Aquest dimarts s'han donat a conèixer les dades de l'atur, que a Balears no arriben als 30.000

Agencias

Maó

Balears ha batut aquest mes de març els rècords d'afiliació a la Seguretat Social i d'inscrits al Servei d'Ocupació buscant feina. Mai abans no hi havia hagut tanta gent treballant en un mes de març i tan pocs aturats el tercer mes de l'any.

L'arxipèlag lidera les xifres a nivell estatal tant de creació de llocs de treball com de caiguda de l'atur. Pel que fa a l'afiliació, les Balears tenen ara mateix 514.171 persones donades d'alta a la Seguretat Social que són 33.322 més que al febrer i 20.712 més que fa un any. Són pujades del 6,93% i 4,20% respectivament, els percentatges més alts de tot Espanya.

Pel que fa a l'atur, Balears baixa dels trenta mil aturats quedant-se en 29.662 persones inscrites al SOIB. Són 1.081 menys que el mes anterior i 4.069 menys que fa un any. En termes percentuals són descensos del 3,52% i 12,06%, les millors xifres de tot Espanya i molt per sobre de la mitjana.

Amb relació als contractes, al març se'n van signar 29.624. Tres de cada quatre (22.093) han estat indefinits i 7.531 temporals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00