Sociedad

Presó provisional pel jove que va apunyalar un menor al port de Maó

L'agressió va tenir lloc el passat cap de setmana després d'una disputa entre vàries persones

El detingut sent costudiat per agents de la Policia Nacional

Maó

Un jutjat de Maó va decretar aquest dimarts presó provisional per al jove de 23 anys que el passat cap de setmana va apunyalar un menor, de 16, en una zona d'oci del port de Maó.

S’ha de recordar que la víctima, que ja ha rebut l'alta hospitalària, va ingressar a l'Hospital Mateu Orfila en estat greu, tot i que no es temia per la vida.

Segons apunta la policia, tot va començar per una disputa relacionada amb la parella del presumpte agressor, encara que la víctima va desmentir aquesta versió, assegurant que va ser una agressió sense motiu aparent.

El presumpte autor va clavar un cop al nas al menor i va marxar del lloc. Instants després va tornar i es va dirigir a la víctima amb una navalla, pel que sembla de petites dimensions, clavant-la a l'alçada de l'abdomen. Després, va abandonar el lloc.

Immediatament es van presentar a la zona els serveis d'emergència, que van assistir la víctima. Per la seva banda, la Policia va iniciar les corresponents actuacions per identificar el possible autor.

Un cop identificat, diumenge a la tarda agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Policia Nacional de Maó van localitzar el jove i van procedir a detenir-lo.

La víctima, per la seva banda, va ser donada d'alta dilluns passat després de ser intervinguda i haver estat en observació després de la cirurgia des de primera hora del matí de diumenge. A l'agredit se li va prendre declaració acompanyat de la seva mare al mateix hospital l'1 d'abril.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00