Sociedad

Radio Menorca celebra Sant Jordi amb una programació especial

El programa Hoy por Hoy Menorca sortirà al carrer dia 23 al matí i celebrarà una Taula d'Escriptors per la tarda

Programa especial per celebrar Sant Jordi

El mes d'abril sempre s'omple de flors i llibres quan Sant Jordi s'acosta. Dimarts 23 d'abril Maó traurà les taules i casetes al centre de la població i des de Ràdio Menorca es realitzarà un programa especial a la Plaça Constitució en col·laboració amb Hauser&Wirth i amb convidats com Pau Faner, Lluís Vergés, Javier Caldentey, Enric Taltavull i altres.

Les novetats literàries aniran desfilant en aquest especial Hoy por Hoy Menorca que es farà en directe de 12.20 a 14 hores. Però aquest programa simplement serà l'avantsala de la Taula d'escriptors que es farà a partir de les 19 hores al Museu de Menorca.

En aquest cas, amb la participació de Clara Pastor, Joana M. Garau, Joan Pau Salort i Fàtima Anglada. A més, també hi participaran altres autors i editors que completaran una taula de debat on es parlarà del món editorial, de l'accés de la lectura al públic i dels temes d'actualitat del sector.

Sant Jordi es viu com una festa i la producció editorial de Menorca és a un bon nivell, amb moltes novetats que omplen les prestatgeries de les llibreries o biblioteques.

Per viure i compartir aquesta programació especial s'ha comptat amb el patrocini de INMEX, Ajuntament de Maó, departamento de cultura del CIME, UIB I Far-hub i els col.laboradors Hauser&Wirth i Museu de Menorca.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00