Sociedad

Els lectors de National Geographic premien Menorca com a millor destinació de platja d'Espanya

Fa unes setmanes, Menorca ja va ser elegida com un dels 20 millors destinacions per viatjar en tot el món, en una de les seves publicacions a les xarxes socials

View from above of the Macarella beach (Menorca, Spain), famous small bay in Balearic Islands. / Photo by Rafa Elias

Els lectors de National Geographic han designat Menorca com a millor destinació de platja d'Espanya, un dels guardons que s'han lliurat a la gala dels Premis dels Lectors 2024 de Viatges National Geographic, una iniciativa que va començar a principis d'any amb la participació de 75 candidats a 15 premis diferents.

El mes de febrer es van donar a conèixer els participants i es van obrir les votacions amb l'objectiu de conèixer, segons els lectors de la publicació, els millors destins, hotels, projectes i companyies aèries del món.

Menorca va competir amb A Mariña Lucense, a Galícia, la Costa Brava, l'illa de Fuerteventura i la Costa Verde asturiana, i aquest dimecres es va proclamar guanyadora en un acte que va comptar amb la presència del president del Consell Insular i responsable de Turisme, Adolfo Vilafranca, acompanyat per la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal.

En aquest esdeveniment, que suposa la segona edició d'aquests premis, Menorca s'ha envoltat d'altres destinacions que també han estat premiades com és el cas de Perú, designat millor destinació internacional, el Parc Nacional d'Ordesa i Monte Perdido, com a millor destinació natural d'Espanya, Vi de Rioja Alta, guanyadora de la millor Ruta Gastronòmica d'Espanya, el millor poble d'Espanya, responsabilitat que ha caigut a les mans de Trujillo, a Càceres, i la millor ciutat del món, Nova York. A més, Iberia ha estat designada la millor companyia aèria, mentre que Madrid ha estat triat el millor destinació urbà. El premi de projecte de sostenibilitat ha estat per a Be Blue, Còrdova s'ha alçat com a millor destinació gastronòmica d'Espanya i les Açores han estat designades com a millor destinació europea.

En l'apartat d'hotels, el Gran Hotel Miramar de Màlaga ha estat designat el millor hotel urbà d'Espanya, el de Canfranc Estació, ha estat el millor en entorn natural i l'Anantara Palazzo Naiadi, a Itàlia, el millor hotel internacional. El Camí de Santiago Primitiu ha estat triat el millor destinació cultural del país i s'han fet cinc mencions especials al poble d'Alquézar, l'hotel Grand Meliá NHA Trang, a Vietnam, el Combustible SAF que permet reduir fins a un 80% d'emissions de CO2 en cada vol, Rías Baixas com a destinació gastronòmica i la companyia aèria KLM.

Fa unes setmanes, Menorca ja va ser elegida com un dels 20 millors destinacions per viatjar en tot el món, en una de les seves publicacions a les xarxes socials.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00