Sociedad

Detinguda una dona a Ciutadella amb 100 grams d'heroïna i 60 de cocaïna

La van detenir al Port Exterior de Ciutadella després d'haver-la estada investigant

Imagen de archivo de un vehículo de la Policía Nacional / Policía Nacional

La Guàrdia Civil ha detingut una dona de 34 anys com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues a Ciutadella de Menorca.

La van detenir al Port Exterior de Ciutadella i li van trobar a sobre un paquet amb 100 grams d'heroïna, 60 de cocaïna i 10 d'haixix.

Val a dir que agents de l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil, duien a terme una operació en què estaven investigant la dona des de fa temps. La van interceptar a la terminal en arribar en un vaixell procedent de Barcelona i van comprovar que la droga anava destinada a un conflictiu grup de persones que tenen ocupats uns habitatges en una urbanització des Mercadal.

Un d’ells que s’havia desplaçat al port a recollir la dona, també va ser detingut per constar-li un ordre judicial de detenció per una causa penal pendent d’un jutjat de Barcelona.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00