Sociedad

Ramon Gener dissertarà sobre l'òpera "La Bohème" al Teatre Principal de Maó

El divulgador català torna per dotzena ocasió a Menorca per explicar les claus de l'obra de Giacomo Puccini

Ramon Gener al Teatre Principal

El conegut divulgador musical Ramon Gener oferirà aquest diumenge a les 19 hores una conferència gratuïta al Teatre Principal de Maó per parlar sobre ‘La Bohème’ amb motiu de la representació d’aquesta òpera del compositor italià Giacomo Puccini prevista pels dies 7 i 9 de juny dins la 53ena Temporada d’Òpera de Maó.

La Fundació Menorquina de l’Òpera amb el patrocini de Hauser & Wirth ha convidat a Gener per dotzena temporada consecutiva, per tal que expliqui de manera amena i divulgativa, quins son els elements claus d’aquesta coneguda òpera del repertori puccinià que transcorre a Paris, una de les òperes més representades del panorama musical i que es representa aquest any a Maó, coincidint amb els 150 anys del naixement del compositor.

Prèviament a la conferència, Ramon Gener presentarà el seu darrer llibre, “Història d’un piano”, la primera novel·la del divulgador i que, a més de rebre el Premi Ramon Llull 2024, la passada edició de Sant Jordi va situar-se com el llibre més venut a Catalunya.

Una història d’un piano, el seu piano, que fa un recorregut a través del segle XX com a testimoni en primera persona dels moments més destacats de la centúria amb les dues guerres mundials i per on circulen diferents personatges que hauran tingut una relació directe o indirecte amb aquest instrument que avui pertany a Gener. La presentació tindrà lloc al pati de l’Hotel de Ses Bruixes a les 19.00 hores.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00