Sociedad

El Consorci de Residus oferirà un nou servei d'incineració i retorn de cendres d'animals de companyia

Aquest nou servei s'ha posat en marxa com a resposta d'una demanda social impulsada al llarg dels darrers anys per propietaris de mascotes i protectores d'animals per a la prestació d'un servei d'incineració individual i diferenciada d'animals de companyi

Simón Gornés i Mateu Ainsa en roda de premsa

El Consorci de Residus i Energia de Menorca i la UTE Es Milà han posat en marxa un nou servei especial d'incineració i retorn de cendres d'animals de companyia. El nou servei permetrà que les restes de mascotes es puguin incinerar de forma individual i diferenciada, i que posteriorment es puguin recuperar les seves cendres, que seran entregades als usuaris del servei mitjançant un contenidor habilitat i acompanyades d’un certificat d’incineració de cada animal. Per a la prestació del nou servei, la UTE Es Milà ha adaptat les seves instal·lacions i ha instal·lat un nou forn que servirà específicament per a la incineració d'animals de companyia fins a un màxim de 75 kg. Per fer ús del servei, que tindrà un cost de 175€ més IVA , els interessats hauran de telefonar directament a l'Àrea de Gestió de Residus de Milà.

Aquest nou servei s'ha posat en marxa com a resposta d'una demanda social impulsada al llarg dels darrers anys per propietaris de mascotes i protectores d'animals per a la prestació d'un servei d'incineració individual i diferenciada d'animals de companyia. Fruit d’aquesta demanda social, el Consorci de residus va sol·licitar a l’empresa concessionària UTE Es Milà una oferta per la prestació d'aquest servei per la qual es va iniciar el 2017 la modificació del contracte d'explotació de Milà per a la seva inclusió. Aquesta modificació no s’ha formalitzat fins a dia d’avui. A banda de l’anterior, el Consorci recorda que el servei d'incineració de restes d'animals de companyia no individualitzat i sense retorn de cendres seguirà funcionant igualment.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00