Política

El Parlament demana agilitat a l'Estat en la construcció de la nova comissaria de Policia Nacional de Maó

Fa més de 15 anys que es van cedir els terrenys per part de l'Ajuntament sense que l'obra hagi arribat a executar-se encara. El cost estimat del nou edifici era de 3,5 milions i per culpa de les demores ha pujat als 4,6 milions

Actual comisaria de Maó / Redac

El Parlament balear, a la Comissió d'Afers Institucionals, ha aprovat per unanimitat una proposta del PP per instar el Govern Central a agilitzar d'una vegada per totes la construcció de la nova comissaria de Policia Nacional de Maó.

El diputat menorquí Sebastià Mesquida recorda que fa més de 15 anys que es van cedir els terrenys per part de l'Ajuntament sense que l'obra hagi arribat a executar-se encara. El cost estimat del nou edifici era de 3,5 milions i per culpa de les demores ha pujat als 4,6 milions.

El diputat també defensa que les mancances de l'actual comissaria són impròpies d'unes instal·lacions on hauria de prevaler la funcionalitat per tal de poder oferir un servei d'acord amb les necessitats dels ciutadans.

Finalment, lamenta que el dèficit d´inversions en infraestructures per part del Govern de l´Estat a l’illa de Menorca s´hagi anat agreujant durant els últims anys i estigui afectant de forma negativa la tasca dels servidors públics.

Tots els grups del Parlament han acordat instar el Govern a fixar un calendari que permeti la licitació i fixar una reserva de la dotació econòmica quan hi hagi Pressupostos Generals de l'Estat.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00