Sociedad

Binibèquer Vell no es tancarà al turisme

Els propietaris accepten mantenir obert l'accés diàriament entre les 11 i les 20 hores i no reclamaran cap compensació econòmica a l'administració per al manteniment i la neteja de l'entorn

El poblat és un gran reclam turístic i rep més de 800.000 visites a l'any / David Arquimbau Sintes (EFE)

L'antic poblat de pescadors de Binibèquer Vell, un dels principals reclams turístics de Menorca, no tancarà finalment les portes al turisme, encara que es prendran mesures per reduir les molèsties que els visitants ocasionen als residents.

Així ho han acordat els representants de la comunitat de propietaris i el Consell insular, que es compromet a reduir l'aparcament d'autobusos i a formar els guies turístics perquè alertin els turistes de la necessitat de respectar el descans dels residents a les 195 cases del complex.

A canvi, els propietaris accepten mantenir obert l'accés diàriament entre les 11 i les 20 hores i no reclamaran cap compensació econòmica a l'administració per al manteniment i la neteja de l'entorn.

El president de la comunitat, Óscar Monge, estima que Binibèquer rep cada any la visita de més de 800.000 turistes.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00