Actualidad

El PP lamenta que per la mala gestió de PSOE i Més el Consell s'enfronti a contenciosos de 4'5 milions

El populars demanen a Susana Mora i Josep Juaneda que donin explicacions per la seva gestió

Ràdio Menorca

El PP ha acusat aquest divendres el PSOE i Més per Menorca pel fet que el Consell de Menorca s'enfronti a diversos contenciosos interposats per l'UTE Es Milà per valor de 4 milions d'euros i ha exigit als portaveus dels dos partits, Susana Mora i Josep Juaneda, respectivament, que donin explicacions per la "mala gestió" duta a terme a Àrea de Residus de Milà.

El portaveu del PP al Consell Insular de Menorca, Joan Pons, ha lamentat que per la "incompetència" de l'anterior equip de govern liderat per la socialista Susana Mora, i amb Josep Juaneda com a responsable del Consorci de Residus, el Consell s'enfronti a reclamacions de més de 4 milions d'euros per part de la gestora de Milà, que si prosperessin, "podrien constituir una minva important per als comptes de l'administració insular".

Pons ha considerat que “això és només una mostra més de com gestionaven el Consell el PSOE i Més per Menorca, que segueixen sense assumir cap responsabilitat pel cas Milà que va destapar un mitjà de comunicació local, quan cobraven per incinerar animals que enterraven, ni tampoc per com han deixat tots els departaments del Consell”.

"Estem davant d'una clara falta de transparència per part de Susana Mora i Josep Juaneda", ha dit, assenyalant que "van intentar amagar als ciutadans i als mitjans de comunicació el que passava a Milà" i, al seu parer, evidencia "el mal funcionament i la mala coordinació del tripartit".

"Juaneda acumulava fracassos al departament de Medi Ambient i Mora ajupia el cap per poder seguir com a presidenta", ha postil·lat el portaveu.

Finalment, ha criticat que "la seva falta de control i diàleg amb l'empresa pot hipotecar tots els menorquins" i que "no els ha importat mai fer una gestió eficient dels recursos econòmics de la institució".

"En lloc de donar explicacions i fer autocrítica, PSOE i Més per Menorca es dediquen a difamar el nou equip de govern per coses que hem heretat, com ara el mal funcionament de la ITV o les concessions de transports caducades", ha conclòs.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00