Sociedad

Tots els cavalls que participin a les festes de Sant Joan hauran de tenir una assegurança de responsabilitat civil a partir d'enguany

L'Ajuntament també recuperarà la figura del masser a la comitiva del Dia des Be

Imatge d'arxiu del Caragol des Born / David Arquimbau-EFE

El cavallers que vulgui participar a la colcada de Sant Joan a Ciutadella, hauran de tenir una assegurança de responsabilitat civil del cavall.

Aquesta és una de les novetats que s’implantaran aquest any i que es van decidir durant la Junta Municipal celebrada aquest dijous. Es faran algunes modificacions en el Pla Director de Seguretat respecte al que es tenia durant el passat bienni. Un dels principals canvis serà l’obligació de tenir una assegurança, però també es vol recuperar la figura del masser en la comitiva del Diumenge des Be.

Per tal d’agilitzar els actes durant les festes, es vol recuperar també que, durant les corregudes de Ses Voltes, els cavalls entrin de dos en dos. A més, s’allargarà el recorregut per evitar les aglomeracions dels cavalls a la Plaça Nova. En lloc d'acabar a la Plaça Nova, s'allargarà fins a la plaça de les Palmeres i, llavors, tornaran pel carrer de Curniola. L'objectiu d'allargar el recorregut és, precisament, millorar l'agilitat d'aquest acte i evitar que els cavalls quedin aturats a la Plaça Nova, alentint la cavalcada.

Un altre dels aspectes importants és el compromís que han adquirit les navilieres de no fer ofertes especials per Sant Joan, a fi d’evitar l’arribada massiva de visitants.

L’Ajuntament farà també cartellera i fulletons a fi d’informar als visitants si es farà un seguiment dels diferents actes de la festa a través de les xarxes socials.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00