Sociedad

Augmenta un 4% el nivell de satisfacció dels turistes que visiten Menorca

La satisfacció mitjana dels visitants que han arribat a l'illa entre el gener i el maig se situa en 87,08 punts sobre un total de 100, gràcies sobretot a la millor valoració de la oferta hotelera, que ha crescut un 7,7%

David Arquimbau Sintes (EFE)

El nivell de satisfacció dels turistes que visiten Menorca ha augmentat un 4,4% aquest any, tal com acredita el darrer informe de la consultora Mabrian per a la fundació que decideix la promoció turística de l’illa.

Segons aquest estudi per a la Fundació Foment del Turisme de Menorca, la satisfacció mitjana dels visitants que han arribat a l'illa entre el gener i el maig se situa en 87,08 punts sobre un total de 100, gràcies sobretot a la millor valoració de la oferta hotelera, que ha crescut un 7,7%.

Per contra, baixen lleument la resta d'indicadors analitzats per Mabrian, com ara el producte (2,3 %), el clima (1,1 %), la seguretat (1 %) que, amb 92,8 punts, segueix sent l'aspecte millor valorat pels turistes.

Cap de les altres dues destinacions competidores de Menorca analitzades al mateix estudi, Mallorca i Madeira, han augmentat el nivell de satisfacció dels turistes que visiten ambdues illes.

Mallorca manté una valoració de 88,4 punts sobre un total de cent, mentre que Madeira arriba als 88,6, un 1,4% inferior a l'avaluada els cinc primers mesos de l'any passat.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00