Sociedad

Ferreries estrena la Fira de Sant Isidre amb una desfilada

Carruatges i eines tradicionals es van exhibir a la població, que el cap de setmana que ve acollirà expositors amb productes de quilòmetre zero elaborats directament a les finques de Menorca

Ferreries va estrenar aquest dissabte la nova Fira de Sant Isidre, dedicada al camp de Menorca, amb una desfilada de feines, utensilis i animals característics de l'activitat agrícola i ramadera de l'illa.

Carruatges i eines tradicionals es van exhibir a la població, que el cap de setmana que ve acollirà expositors amb productes de quilòmetre zero elaborats directament a les finques de Menorca.

La fira, que s'habilita al llarg de l'avinguda Verge del Toro fins a la plaça d'Espanya, és impulsada conjuntament per l'Ajuntament i el Consell insular amb motiu de la festivitat de Sant Isidre, patró dels agricultors.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00