Sociedad

A Favàritx, només en bus

La línia 43, que comprèn el tram Maó-Pàrquing Favàritx-Entrada camí de cavalls-Favàritx, tindrà un total de 6 freqüències de dilluns a dissabte. Des de Maó, sortiran tres busos a les 9.45, a les 12.00 i a les 13.45, i des de Favàritx els horaris seran a les 10.10, 12.25 i 14.15h.

Viatge inaugural del bus a Favàritx

Aquest dimecres, 15 de maig, el departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha inaugurat les línies 23 i 43, corresponents a les de Maó-Es Grau i Maó-Favàritx, dues rutes que s’avancen respecte d’altres anys, quan normalment s’activaven a partir de l’1 de juny.

La línia 23, que va des de Maó a Es Grau i viceversa, tindrà un total de 6 freqüències de dilluns a dissabte. Des de l’Estació d’Autobusos de Maó sortiran 3 rutes en direcció Es Grau: a les 9.00, a les 11.00 i a les 13.15. En canvi, des de la urbanització, hi haurà 3 trajectes més en direcció Maó: a les 9.15, a les 11.15 i a les 13.15.

Per altra banda, la línia 43, que comprèn el tram Maó-Pàrquing Favàritx-Entrada camí de cavalls-Favàritx, també tindrà un total de 6 freqüències de dilluns a dissabte. Des de Maó, sortiran tres busos a les 9.45, a les 12.00 i a les 13.45, i des de Favàritx els horaris seran a les 10.10, 12.25 i 14.15.

Totes aquestes rutes estaran disponibles fins al 31 de maig, darrer dia abans d’estrenar els horaris estivals de la temporada alta a partir del juny i en el qual s’incrementaran en gran mesura les freqüències dels horaris amb major disponibilitat durant tot el dia.

Per altra banda, el servei d’informadors de platges verges com Cala en Turqueta, La Vall o Son Saura, entre d’altres, comencen aquest dijous, 16 de maig, la seva tasca d’organitzar i advertir als visitants la disponibilitat i aforament dels pàrquings per evitar aglomeracions de cotxes. Aquest servei s’allargarà fins el 4 d’octubre.

En el cas de Favàritx, l’horari dels informadors serà de 9.30h a 18.30 fins al 31 de maig. Després, a partir de l’1 de juny fins al 31 d’octubre, serà de 9 a 20 hores i l’accés amb vehicle privat estarà restringit en qualsevol horari, tenint la possibilitat d'aparcar al pàrquing corresponent de l'entrada. Només es podrà accedir fins al far mitjançant el transport públic esmentat, taxis, VTC i transports públics discrecionals o privats degudament autoritzats per l’òrgan gestor del parc.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00