Sociedad

Morts a l'esfondrament: una treballadora espanyola, dues clientes alemanyes i un ciutadà senegalès

El grup d'Homicidis i la Policia Científica treballen per completar la identificació de les 16 persones ferides al sinistre, de les quals deu estan ingressades a centres sanitaris privats i sis a l'hospital públic de Son Llàtzer

picture alliance

Les víctimes mortals de l’enfonsament del restaurant de la Platja de Palma eren una treballadora espanyola, dos turistes alemanyes i un altre client d’origen senegalès.

Segons ha confirmat aquest divendres la Policia Nacional, les clientes mortes tenien 20 i 30 anys, l'home 44 i l'empleada de l'establiment, 23.

El grup d'Homicidis i la Policia Científica treballen per completar la identificació de les 16 persones ferides al sinistre, de les quals deu estan ingressades a centres sanitaris privats i sis a l'hospital públic de Son Llàtzer.

Cap d'aquests darrers presenta un estat molt greu i estan ingressats a planta, mentre que de les altres víctimes encara no se n'ha facilitat informació sobre l'estat.

La tragèdia es va produir cap a les 20.30 hores en enfonsar-se la primera planta del 'Medusa Beach Club', un establiment ubicat al carrer Cartago de la Platja de Palma que en aquell moment estava ple de turistes.

Aquesta zona costanera de la capital balear, una de les concentracions d'oferta d'allotjament i oci més gran per a turistes d'Espanya, es troba ja en temporada alta i és molt popular entre els turistes alemanys.

PALMA, 23/05/2024.- Cuatro personas han fallecido y al menos 27 han resultado heridas al desplomarse en la Playa de Palma (isla de Mallorca) el restaurante 'Medusa Beach Club' ubicado en una planta baja que se ha hundido hasta el sótano, donde los servicios de emergencias buscan más víctimas. EFE/Cati Cladera

PALMA, 23/05/2024.- Cuatro personas han fallecido y al menos 27 han resultado heridas al desplomarse en la Playa de Palma (isla de Mallorca) el restaurante 'Medusa Beach Club' ubicado en una planta baja que se ha hundido hasta el sótano, donde los servicios de emergencias buscan más víctimas. EFE/Cati Cladera / Cati Cladera

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00