Sociedad

Una vintena de startups cerca fins a 300.000 euros d'inversió en una nova edició de Decelera Menorca

Els representants de les 20 startups es reuniran a l'illa fins al 2 de juny amb mentors i inversors nacionals i internacionals, presentaran els seus projectes i assistiran a ponències i workshops amb emprenedors d'èxit

Durant dues setmanes diferents experts estudiaran i aconselleran als impulsors d'aquests petits negocis com crèixer. / Decelera Menorca

Menorca acull a partir d’aquest cap de setmana la desena edició de la trobada de startups Decelera Menorca, en què participaran 20 empreses seleccionades entre més de 2.300 sol·licituds, un 35% més que a l'edició del 2023.

Decelera Menorca posa el focus en la sostenibilitat i, en especial, als sectors de la mobilitat sostenible. Els representants de les 20 startups es reuniran a l'illa fins al 2 de juny amb mentors i inversors nacionals i internacionals, presentaran els seus projectes i assistiran a ponències i workshops amb emprenedors d'èxit.

Com en les edicions passades, les empreses podran optar a un màxim de 300.000 euros d'inversió per impulsar el seu projecte.

En total es preveu que s’inverteixi en més de 50 projectes els propers tres anys, amb tiquets d'entrada de fins a 300.000 euros i fer acompanyaments posteriors de les inversions. Marcos Martín és l’impulsor de Decelera Menorca.

La missió de Decelera Menorca és acompanyar emprenedors i startups per aconseguir impulsar i consolidar les seves idees de negoci. Per això, a més d'analitzar-ne la viabilitat, se centren en les habilitats socials i emocionals dels seus fundadors.

En aquest esdeveniment, els fundadors baixen el ritme, connecten amb ells mateixos i amb les necessitats del seu negoci i busquen inversors des d'una perspectiva centrada en la tecnologia i la sostenibilitat.

Des del 2015, any en què es va celebrar la primera edició de l'esdeveniment, més de 10.000 startups de més de 95 països han presentat a Decelera els seus projectes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00